Zwemmen in Zuiderpoortbad! 21 augustus 2018

zb

Voor zwemlessen, aquajoggen, vrij(banen)zwemmen, trimzwemmen, Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO-50+) enz. kunt u in het ZuiderpoortBad terecht.De kosten zijn er relatief laag en er staan deskundige en volledig bevoegde zwemonderwijzers(essen)/ instructeurs(trices) klaar om u te begeleiden.
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen er terecht om ze veilig en op een plezierige wijze kennis te laten maken met het element water, zodanig dat u ze, na opgeleid te zijn voor het hedendaagse A, B en C diploma, veilig alleen kunt laten in welk zwembad dan ook.

Klik hier voor de folder "Ik leer ABC zwemmen" over de ABC zwemlessen in het zuiderpoortBad!

Voor uw dagelijkse gezondheidsbevorderende portie beweging kunt u op verschillende tijden, m.n. ’s ochtends en ’s avonds terecht. In de weekenden zijn er vooral gezinsactiviteiten, waarbij door vader en/of moeder met kroost verder wordt geoefend én gespeeld natuurlijk.

Zwemclubs voor wedstrijdzwemmen en zwemmend redden en een duikclub zijn de voornaamste georganiseerde gebruikers van het ZuiderpoortBad.

Hebt u door een fysieke en/of lichamelijke beperking extra begeleiding nodig dan is “de Klimroos” op zaterdagochtenden wellicht wat voor u.

Openingstijden van het zuiderpoortBad vindt u hier!

Lekker ravotten in het water met vriendjes en vriendinnetjes, ongestoord baantjes trekken in het 25-meterbad of actief sporten, het kan allemaal in het ZuiderpoortBad.

Voor de kleintjes is er een apart kleuterbassin waarin zij veilig kunnen spetteren. Na het zwemmen is het heerlijk ontspannen op een van de relaxplekken met uitzicht op het zwembad of in de luxe horecavoorziening met uitzicht naar alle onderdelen van het sportcomplex.

ZuiderpoortBad heeft een horecagedeelte met een schitterend buitenterras, speeltuin, voetbalkooi en zwembad!

Er is ook een grasvolleybalveld en voetbalkooi aangelegd om ook gedurende de zomer in vorm te blijven!

Voor de aanvraag van informatie over het zuiderpoortBad klikt u hier!
Zwemlessen

Aanmelden ABC zwemles

Klik hier voor de folder "Ik leer ABC zwemmen" over de ABC zwemlessen in het zuiderpoortBad!

U kunt uw kind(eren) aanmelden voor zwemles. Het inschrijfgeld is €12,50 en kunt u betalen via pinautomaat of creditcard, tegelijk met de aanmelding.

U kunt zich hier inschrijven voor de zwemles.