ZuiderpoortSport 04 juli 2018

zs

Op 3 juli 2018 was het na een lange voorbereidingstijd, de avond der avonden, de gemeenteraad besloot positief over het uitbesteden van beheer & exploitatie van het Zuiderpoortcomplex!

"Een lang gekoesterde wens is vanavond in vervulling gegaan!"

We gaan de komende tijd aan de slag met de revitalisering van het complex en gaan samen met ons personeel, gebruikers en inwoners van de regio Cranendonck ons voorbereiden op het nieuwe seizoen en hopelijk nog vele seizoenen daarna.

Door het besluit van de gemeenteraad komt het beheer & de exploitatie Zuiderpoortcomplex bij één partij te liggen wat ten goede komt aan de dienstverlening en de samenwerking binnen het Zuiderpoortcomplex . Zo wordt er een stevig fundament voor een eigentijds en toekomstbestendig complex gelegd en kan er een bijdrage geleverd worden aan het realiseren van de Missie van zuiderpoortSport:
Missie ZuiderpoortSport:
“Als een goede gastheer willen we zo veel mogelijk inwoners van de regio Cranendonck, in goed onderhouden en toegeruste accommodaties, laten recreëren, sporten en bewegen! Daarnaast bevorderen en voeren we activiteiten uit op het gebied van cultuur en een gezonde leefstijl. Goede samenwerking met verschillende organisaties op het gebied van welzijn, cultuur, sport, bewegen en een gezonde leefstijl hoort daarbij".