Het zuiderpoortBad in de zomer! 14 juli 2018

zz

Tijdens de zomermaanden is het ZuiderpoortBad een echte aanrader! Voor de kinderen en jongeren zullen er veel activiteiten georganiseerd worden, zoals de waterstormbaan, snorkelen, zwem4daagse, discozwemmen en nog veel meer! Het is trouwens de 6de keer dat het zuiderpoortBad in de zomer wordt uitgebaat door zuiderpoortEvents/Klikkelstein Kinderopvang.In de zomermaanden van 9 juli tot en met zondag 19 augustus nemen de mensen van Zuiderpoortevents de rol van de badmeester of -juffrouw over in het Budelse zwembad. Ze beschikken over verschillende eigen waterstormbanen die een leuke attractie vormen voor in de zomer. De combinatie van zwemmen, klimmen en klauteren is perfect voor ieder kind! Wil je precies weten wanneer je de stormbaan kan vinden in het zwembad? Kijk dan op www.zuiderpoortevents.nl of op Facebook!

Naast al het voorgaande worden er nog tal van andere zwem- en wateractiviteiten aangeboden, zodat er iedere dag iets te beleven is in het zuiderpoortBad. Hierbij kun je denken aan een zwemspeeltuin, estafettes, dartspelletje en andere leuke activiteiten. Kom dus snel een heerlijk dagje plonzen in het zuiderpoortBad! Tijdens het discozwemmen van 18.30 uur tot 20.30 uur kun je komen dansen op de nieuwste hits, gedraaid door de huis DJ. Het zwembad wordt omgetoverd tot een heuse disco met muziek en speciale lichteffecten!

Het zuiderpoortBad is uitgerust met een 25 meter bad en een kleuterbassin voor de kleine kinderen. En ook buiten is het goed toeven, bij het babybadje het zwembad wat slechts 1 meter diep is.

Het recreatieve zwemmen is van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot en met 17.00 uur en op zondagvan 10.00 tot 17.00 uur. En bij mooi weer blijft het zwembad zelfs langer open.
Mensen kunnen van 10.00 uur tot 11.00 uur baantjes zwemmen op de dinsdag, vrijdag en zondag. Op dinsdag en vrijdag tussen 11.00 uur en 11.45 uur is er ook de mogelijkheid tot Aquajoggen! Op zondag is het tevens vanaf 10 uur familiezwemmen.
Meer informatie en de zwembadtarieven vind je op www.zuiderpoortevents.nl.